Je relatie babyproof met deze 9 tips!

18 MEI 2017

Je hebt een baby en je leven staat op zijn kop. Alles is anders en je had nooit gedacht dat het zo zou zijn. Vooral dat het zo'n impact zou hebben op je relatie. Hiervoor hadden jullie misschien nooit ruzie en nu lijkt het wel of alles een reden is om over te bekvechten. Waar je partner eerst je beste vriend was, is hij nu je tegenstander. Geld, de opvoeding, de grootouders, overal moet over besloten worden en het lijkt wel of jullie het niet eens kunnen worden. En waar is de tijd voor jezelf gebleven? En waar is de romantiek? Door de komst van de baby staat alles onder druk. Maar het kan beter. Maak je relatie babyproof met deze 9 tips!

Lees meer

Babyhuiltjes ontcijfert - de meest voorkomende redenen van baby huiltjes

12 MEI 2017

Het ontcijferen van babygehuil: als je baby aan het huilen is, wil je als ouder niets liever dan zorgen dat je kind weer tevreden en rustig is. Je kijkt naar wat er aan de hand kan zijn, eerst naar de voor de hand liggende zaken (luier, honger), maar als dat niet werkt moet je verder zoeken.

Als je baby huilt kan dat verontrustend zijn en hoe langer het duurt, hoe meer zorgen je je maakt. Wat wil je baby je vertellen als hij huilt? Wat kunnen de oorzaken zijn? We leggen je uit wat de meest voorkomende redenen van baby huiltjes kunnen zijn.

Lees meer

18 tips waardoor je baby goed in slaap valt

04 MEI 2017

Veel mensen gaan er vanuit, dat als ze een baby krijgen het gedaan is met de nachtrust. Vrienden, familie en buren, niemand is verbaasd als je er moe uitziet en aangeeft 's nachts regelmatig je bed uit te moeten.

Baby's huilen nu eenmaal en dat doen ze ook 's nachts. Veel jonge ouders kennen de standaard tips wel, zoals het licht uitlaten tijdens het voeden. Maar er zijn meer dingen waar je op kunt letten, waardoor je kind elke nacht snel in dromenland zal komen. Hier volgen de 18 beste baby slaaptips.

Lees meer

Planeet Luier

20 MAART 2017

Samen kunnen wij het verschil maken! We hebben jouw hulp hard nodig. Wist je al dat er jaarlijks zo'n 501 miljard luiers op de vuilnisbelt belanden en dat deze hoeveelheid in lengte gelijk staat aan 1250 keer de omtrek van de aarde? En dat een enkele luier pas 500 jaar later is afgebroken? De wegwerpluier is het allergrootste en niet-afbreekbare afvalitem dat er bestaat. Maar wat kun je zelf doen als ouder om te voorkomen dat onze kinderen straks op een eigen berg luierafval komen te wonen? Lees onze info comic en leer alles over de wegwerpluier en de oplossingen voor het luierafvalprobleem.

Lees meer
MEER BLOGARTIKELEN LADEN
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk