Alle producten voor tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap maakt je lichaam veel veranderingen mee en heeft ze behoefte aan extra verzorging. Verwen je lichaam tijdens deze periode dan ook goed met de beste verzorgingsproducten voor tijdens de zwangerschap. Op deze pagina vind je alle producten die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan foliumzuur, de beste anti-striae oliën en heerlijke verzorgende crèmes. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor tijdens de zwangerschap en daarmee veilig voor aanstaande mama's en (ongeboren) baby's. 
Pagina 1 van 2

Onze verzorgingsproducten voor de zwangerschap zijn speciaal geselecteerd om jouw lichaam nét die extra verzorging te geven die het nodig heeft. Of het nu gaat om de periode van de eerste symptomen van je zwangerschap of wanneer de laatste loodjes van de zwangerschap zijn aangebroken. Goed om te weten: al deze producten zijn veilig voor zowel aanstaande moeders als ongeboren  baby’s. Om de zoektocht naar producten voor de zwangerschap makkelijk te maken, hebben wij deze verdeeld in verschillende categorieën. In de categorie eerste trimester van je zwangerschap vind je bijvoorbeeld foliumzuur en producten die helpen tegen ochtend misselijkheid. Voor het tweede trimester van je zwangerschap vind je heerlijke massage oliën en anti striae crèmes. Voor het derde trimester van je zwangerschap bestaat het aanbod onder andere uit kruidenthee en zoogcompressen.

Daarnaast bieden wij ook producten die zijn afgestemd op de periode na de zwangerschap. Na de bevalling vraagt je lichaam ook weer om specifieke verzorging. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten voor het perineum of om het litteken van een keizersnede te verzorgen. Tot slot vind je in de categorie zwangerschap ook alle benodigdheden voor het opstarten van het geven van borstvoeding.WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk