Babytandpasta, babytandenborstel en drinkbekers voor de eerste tandjes

Baby tandpasta

Op deze pagina vind je alle producten voor de mondverzorging van je kind. Al van kleins af aan is het belangrijk je kind te wennen aan tandenpoetsen, zodat als de tandjes doorkomen, tandenpoetsen iets normaals is. Met de biologische tandpasta's en zachte tandenborstels van Jack N Jill, Attitude en Humble Brush heb je alles in huis om dagelijks voor een goede mondhygiëne van je kind te zorgen.

Tandenborstels


Met een goede babytandenborstel kun je je baby laten wennen aan het tandenpoetsen. Helemaal fijn is het als de tandenborstel niet alleen veilig en prettig voor je kind is, maar ook voor het milieu. De babytandenborstels van Humble Brush zijn van bamboe en zijn daardoor composteerbaar. Tandenpoetsen wordt nog leuker met de babytandenborstel van Jack N Jill. Door het vrolijke plaatje zal je kind graag met de tandenborstel aan de gang gaan. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, die biologisch afbreekbaar zijn. Van Jack N Jill vind je hier ook de siliconen vingertandenborstel. Hiermee kun je baby's eerste tandjes en het tandvlees zachtjes reinigen.

Tandpasta


Als je de tandjes van je kind wilt poetsen, is het fijn om te weten dat de tandpasta's die hier verkocht worden, veilig zijn voor kleine kinderen. De babytandpasta van Jack N Jill en Attitude is vrij van chemicaliën, zoals fluoride. Baby's en kleine kinderen slikken tandpasta vaak in, dus daarom is het belangrijk te zorgen dat de tandpasta veilig is. Op deze tandpasta's kun je vertrouwen en ze zijn zorgeloos door je kindje te gebruiken. De babytandpasta van Attitude is gebaseerd op minerale en plantaardige grondstoffen.

Drinkbekers en bijtringen


Bij het tandenpoetsen is natuurlijk ook een leuke baby drinkbeker nodig. De bekers van Jack N Jill zien er schattig uit. Kies uit een beker met een nijlpaard, een koala of een dino. Deze baby drinkbeker is gemaakt van bamboe en rijstvlies en is biologisch afbreekbaar. Als je kindje tandjes krijgt is het prettig dat hij of zij iets heeft om op te bijten. Gelukkig zijn er de veilige bijtringen van Bioserie, die vrij zijn van aardolie, PVC, BpA of andere schadelijke stoffen. Ze zijn gemaakt van bioplastic en stimuleren het tandvlees en het doorkomen van de tandjes.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »