Flesvoeding

Flesvoeding

 
Op deze pagina vind je alles om je baby de fles te kunnen geven. Om je baby zorgeloos te voeden vind je in de shop de ergonomisch gevormde flessen van Avent, Difrax en Dr. Brown's, Hevea en Klean Kanteen. Al deze flessen zijn BPA vrij. Ook kun je hier de bijbehorende spenen vinden en accessoires zoals een flessen sterilisator voor in de magnetron en slabbetjes.

Baby voeden


Als je je baby flesvoeding geeft, kies je natuurlijk voor veilige babyflessen. Het plastic dat voor zuigflessen wordt gebruikt is policarbonaat. Hierin wordt ook Bisphenol A gebruikt. Deze chemische stof kan zich losweken van de babyfles en in de opvolgmelk van je kind terecht komen. Het is bewezen dat deze stof schadelijk is voor kinderen. Het veroorzaakt hyperactiviteit en gedragsmoeilijkheden. In onze webshop vind je daarom alleen zuigflessen waar geen BPA in zit. Je kindje zal dus veilig uit de fles kunnen drinken en geen schadelijke stoffen binnenkrijgen.

Babyflessen


De flessen van Dr. Brown's hebben een gepatenteerd ventielsysteem, waardoor je kind kan drinken zonder last te hebben van luchtbellen of vacuüm trekken. Hierdoor worden buikkrampjes en boeren voorkomen. De fles is breder dan de standaard fles en heeft ook een bredere speen. Dit geldt ook voor de flessen van Avent. Deze flessen zijn voor baby's die, naast opvolgmelk, ook borstvoeding krijgen ideaal. Door de brede speen, die lijkt op de moederborst, heeft de baby geen last van de overgang van fles naar borst en andersom. Er zijn losse flessen te koop, geschenkverpakkingen en een startpakket. De Hevea zuigfles is gemaakt van glas, dat schokbestendig is. Om de fles heen zit een natuurrubberen bal. Ondanks dat glazen flessen zwaarder zijn, kan je baby deze hierdoor toch goed vasthouden. De rubber bal beschermt de glazen fles, zodat als je deze laat vallen, hij niet kapot gaat. De flessen van Klean Kanteen zijn van roestvrij staal, dat licht en veilig in gebruik is. De flessen geven geen geur of smaak af. Je kind kan deze flessen goed zelf vasthouden. Ook met Difrax flessen drinkt je baby ontspannen. Door de S-vorm komt er geen lucht in de voeding en kan je baby oogcontact met je houden. De flessen kunnen in de afwasmachine en de magnetron.

Babyflessen accessoires


Voor elke fles zijn er spenen. Voor de Dr. Brown's fles is er de fase 1 speen, die geschikt is voor pasgeboren baby's. De siliconen maken de speen zacht en de voeding komt er langzaam doorheen. Er zijn ook afsluitdoppen voor de flessen. Van Klean Kanteen kun je een Slow flow speen of een Medium flow speen kiezen. Ook deze spenen zijn BPA vrij en kunnen in de afwasmachine en in de magnetron. De spenen passen zich aan het natuurlijke drinkritme van je kind aan. Alle spenen zijn geschikt voor zowel borstvoeding als flesvoeding. Met de Difrax magentron sterilisator kun je al je flessen, speentjes en borstkolf onderdelen reinigen. Het systeem doodt schadelijke bacteriën binnen enkele minuten, zodat je daarna alles weer veilig kunt gebruiken. Ook Avent heeft een stoomsterilisator, waarmee je 6 flessen in een keer kunt reinigen. In een handig mandje kun je spenen en doppen bij elkaar houden. De sterilisator schakelt na 6 minuten automatisch uit. Deze babyflessen accessoires maken het gebruik van flesjes heel gemakkelijk.

Slabbetjes


Tijdens het drinken is een slabbetje onmisbaar. De slabbetjes van Applepark en JJ Rabbit worden van biologisch katoen gemaakt en zijn vrij van chemische stoffen. Die van LunchSkins worden met de hand gemaakt uit voedselveilig katoen. De slab van Elodie Details wordt gemaakt van Oekotex, een polyester zonder PVC. Je veegt het gezichtje van je kind voortaan met een goed gevoel schoon.
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »