Zwemluiers

Zwemluiers

Op deze pagina vind je de zwemluiers voor als je met je kindje van het water wil genieten. Voor een dagje aan het strand of een meer, voor tijdens het babyzwemmen of het poedelen in een badje in de tuin. Er zijn zwemluiers van Imse Vimse, Swimmies en Zoocchini. Met deze vrolijk gekleurde zwemluiers kan je kind zonder ongelukjes spelen in het water.

Zwemluiers van Zoocchini


De zwemluiers van Zoocchini zijn verkrijgbaar als setje: bij de zwemluier krijg je ook een zonnehoedje. Kies uit de vrolijke kleuren blauw, groen, oranje of geel. De zwemluier is ideaal, want hij kan meerdere keren gebruikt worden. Na het zwemmen kun je hem afspoelen en laten drogen, maar je kunt hem ook in de wasmachine wassen. De zwemluier en het zonnehoedje beschermen zelfs tegen de zon, beiden hebben UV factor 50. Zo kun je kiezen voor zwemluiers en toch letten op het milieu.

Zwemluiers van Swimmies


Swimmies zijn verkrijgbaar in verschillende maten (extra small, small en medium). Ze zijn verpakt per 11, 12 of 13 stuks. De luiers zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Ze zijn heel geschikt voor babyzwemmen, maar zeker ook voor een dagje aan het strand. Je kind kan zich gemakkelijk bewegen en genieten van het spelen in het water.

Imse Vimse zwemluiers


De zwemluiers van Imse Vimse zijn goed voor het milieu en voor je kindje. Ze zijn wasbaar en handig aan en uit te trekken met de drukknoopjes aan de zijkant. Er zijn twee maten, small en medium. Ze zijn meerdere keren wasbaar: na gebruik kun je ze uitspoelen of indien nodig wassen in de wasmachine. Met de gezellige print van dinosauriërs of roze flamingo's zal je kind ze altijd leuk vinden om aan te trekken. Met de luiers van Imse Vimse kunnen zowel ouders als kind zorgeloos plezier hebben van het water.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »