Nutur
Geplaatst op
0 Reactie(s)
 lezen
Babycooking: snelle, makkelijke tips en een winactie!

Babycooking: snelle, makkelijke tips en een winactie!

Benieuwd naar onze ervaringen van de Babycooking workshop die wij een tijdje geleden volgden? We schreven er een leuke gastblog over waarbij je ook nog eens kans maakt om zelf deze workshop te volgen!

Een tijdje terug volgden wij de workshop van Babycooking. Super leerzaam: je krijgt namelijk in anderhalf uur tijd alle ins en outs hoe je snel een gezonde, verse en voedzame babyhap op tafel zet. Ideaal, zo weet je precies wat je kleintje binnen krijgt en hoef je niet steeds zo’n standaard potje babyvoeding op te warmen, die vaak helemaal niet zo gezond zijn. Met de handige tips kun je direct aan de slag. Ons lukte het zelfs om binnen 3 minuten een gezonde maaltijd voor ons kleintje klaar te maken.

Tijdens de workshop ga je ook lekker zelf aan de slag. Denk mee, proef verschillende combinaties en ga thuis aan de slag met de vele tips die je tijdens deze middag ontvangt. Babycooking was nog nooit zo eenvoudig!

Benieuwd naar onze uitgebreide ervaring tijdens deze workshop? Lees onze gastblog op Eigenwijs Blij en doe daar mee aan de winactie!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »