Nicky Bianca von Harras
Geplaatst op
0 Reactie(s)
 lezen
Bambo: natuurlijke luiers voor je baby

Bambo: natuurlijke luiers voor je baby

In een van onze eerdere blogs over Biologisch katoen voor de gevoelige babyhuid heb je kunnen lezen dat biologisch katoen veel zachter is voor de gevoelige babyhuid en helpt om een geïrriteerde babyhuid en eczeem te voorkomen.

Babykleding van biologisch katoen is veel fijner voor je baby. Voor babyluiers is het natuurlijk ook heel belangrijk dat deze gemaakt zijn van zachte materialen die de gevoelige babyhuid niet schaden. In deze blog lees je meer over natuurlijke luiers voor je baby.

Natuurlijke babyluiers zijn natuurlijk geen luiers die gemaakt zijn van bananenblad of bamboe. Natuurlijke luiers zijn gewoon babyluiers die gemaakt zijn van zachte en natuurlijke stoffen die de gevoelige babyhuid respecteren. In gewone luiers zitten vaak witmakers, toegevoegde lotions en parfum die de babybilletjes kunnen irriteren. Als jouw baby gevoelig is voor de gewone luiers, is het een goed idee om de natuurlijke luiers te proberen.

Bambo luiers: zacht voor de babyhuid
Bambo luiers zijn fijne en natuurlijke babyluiers die verkrijgbaar zijn in onze online baby boutique www.nutur.nl. Bambo luiers zijn de eerste luiers ter wereld die milieuvriendelijk geproduceerd zijn. De zachte, natuurlijke luiers bevatten alleen stoffen die de babyhuid goed kan verdragen. In de Bambo luiers zitten geen optische witmakers, PVC, geur neutralisators en parfumstoffen. Ook zitten er geen hydraterende lotions of oliën in de Bambo luiers. De Bambo luiers zijn dermatologisch getest en zijn zacht voor de babyhuid doordat er geen Ftalaten, Formaldehyde (HCHO), Chlorine (CI) of andere stoffen in de luiers zitten die allergeen zijn of ongezond zijn.

Bambo luiers: zacht voor het milieu
Bambo luiers zijn niet alleen heel zacht voor je baby, maar ook voor het milieu. Bambo babyluiers hebben als enige luiers in Europa het Swan milieukeurmerk. De zachte luiers zijn natuurlijk en milieuvriendelijk doordat zij gemaakt worden van natuurlijke grondstoffen in Denemarken, bijvoorbeeld van houtpulp en biologisch afbreekbaar zetmeel, met een maximaal gebruik van herbruikbare grondstoffen en een minimale hoeveelheid afval tijdens het productieproces. De houtpulp die gebruikt wordt voor het maken van de natuurlijke Bambo luiers, komt uit Scandinavische duurzame bossen. Voor elke boom die gekapt wordt, worden drie nieuwe bomen geplant.

De zachte, natuurlijke babyproducten bij Nutur
De natuurlijke babyluiers van Bambo zijn zacht voor de gevoelige babyhuid en milieuvriendelijk. De gewone luiers zijn vaak niet zacht genoeg voor de babyhuid door de synthetische stoffen die erin zitten. De Bambo luiers kan je in onze online baby boutique bestellen in vier verschillende maten: in maat 1 voor de newborn, maat 2 mini, maat 3 medi, of maat 4 maxi. De babydoekjes van Bambo kan je ook bestellen in onze winkel Nutur. Voor een geheel natuurlijke babyverzorging kan je naast de Bambo natuurlijke babyluiers ook bijvoorbeeld de billendoekjes gebruiken van Hipp en Natracare, de zachte baby luiercrème van Naïf en de fijne baby billencrème van Petit & Jolie. Voor meer nieuws en informatie over de zachte en natuurlijke producten bij Nutur, kan je ons natuurlijk blijven volgen op Nutur.nl, Facebook, Pinterest en Twitter. Binnenkort kan je in onze blog een interview lezen met de oprichtster van Petit & Jolie en kan je een newborn fotoshoot winnen t.w.v. 200 euro!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »