Geplaatst op
0 Reactie(s)
 lezen
Het is bijna zover, Nutur.nl, de nieuwe shop gaat live!

Het is bijna zover, Nutur.nl, de nieuwe shop gaat live!

Stiekem is de shop natuurlijk al live, de laatste puntjes moeten alleen nog op de i gezet worden. Denk aan: echt álle producten online zetten en zorgen dat de links werken.

Het idee achter Nutur is een beetje cliché: zwangere vrouw begint website voor zwangere vrouwen. :) Tsja, zo gaat dat nou eenmaal. Ik, Tanja Sanders, leef al jaren heel bewust. Door mijn zwangerschap ben ik onderzoek gaan doen naar natuurlijke verzorgings - & schoonmaakproducten. Ik wil tijdens mijn zwangerschap namelijk met zo min mogelijk hormoonverstorende stoffen in aanraking komen.

Zodoende ben ik erachter gekomen dat dit onderwerp veel zwangere vrouwen en jonge moeders bezighoudt. Met mijn achtergrond als online marketing en e-commerce adviseur, en ervaring als webshopeigenaar van www.superfoodshoppen.nl heb ik in Maart 2015 besloten om de shop www.nutur.nl te starten.
 

Na het benaderen van verschillende leveranciers en het testen van verschillende producten heb ik een selectie gemaakt. Hierbij heb ik er vooral op gelet dat de producten zowel duurzaam, fair-trade, natuurlijk en gif-vrij zijn. Daarnaast hebben ze ook een mooie en frisse uitstraling en geven ze je echt ‘feel-good’ moment als je het pakketje openmaakt.

Ongeboren baby’s en jonge kinderen zijn heel gevoelig en kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Daarom wil je ze tijdens de ontwikkeling zo weinig mogelijk blootstellen aan chemische stoffen. Natuurlijk heb je daar niet altijd invloed op, maar ik wil het de zwangere vrouw en jonge moeders in ieder geval zo makkelijk mogelijk maken door zowel schoonmaakproducten zoals wasmiddel en allesreiniger, maar ook verzorgingsproducten voor haarzelf, zoals cosmetica, lotions, shampoo’s en voor de baby aan te bieden in een handig overzicht. Voor babyverzorging bieden we een uitgebreide selectie van shampoo’s, lotions, oliën maar ook biologische luiers en kleding van biologisch katoen. Daarnaast vind je op Nutur.nl ook leuke kraam- en babyshowercadeaus. Je kunt zelf een pakket samenstellen en wij pakken het dan mooi en op verantwoordelijk wijze voor je in.
 

Nog een paar weken voordat we officieel lanceren. Neem alvast een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt en welke producten of merken je mist. Alle feedback is welkom. Laat het weten in de comments of per mail: [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »