Nutur
Geplaatst op
0 Reactie(s)
 lezen
Waarom Dr. Brown’s drinkflesjes zo goed zijn voor je baby

Waarom Dr. Brown’s drinkflesjes zo goed zijn voor je baby

Vanaf nu kun je bij Nutur de drinkflesjes van Dr. Brown’s bestellen. Deze flessen zijn de enige met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s.

Over Dr. Brown’s

De flesjes van Dr. Brown’s zijn ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown’s en de werking ervan is wetenschappelijk aangetoond. Het is niets voor niets dat deze flesjes al meerdere prijzen hebben gewonnen.

Zo heeft Dr. Brown’s de prestigieuze Medical Design Excellence Award ontvangen en van 2004 tot 2009 maar liefst zes keer op rij de AMBY award. Dit is de Amerikaanse onderscheiding voor het beste babyproduct.

De drinkflesjes van Dr. Brown’s worden daarnaast wereldwijd geadviseerd door artsen en veel gebruikt op kraamafdelingen en in professionele kinderopvangcentra. 

Dr Brown's drinkflesjes

Waarom kiezen voor Dr. Brown’s?

Met de flesjes van Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. Hierdoor blijven vitamine C, A en E optimaal behouden. 

Daarnaast heeft de drinkfles een speciaal ventielsysteem die een positieve druk geeft. Dit is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding, je baby hoeft niet hard te zuigen, de speen ‘stimuleren’ is voldoende.

Het unieke ventielsysteem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat de fles en speen vacuüm zuigen. Hierdoor helpen Dr. Brown’s drinkflessen onder andere darmkrampjes, boertjes, overgeven en zere oortjes voorkomen.

De flesjes van Dr. Brown's bevatten geen BpA, PVC, lood en ftalaten.

Vanaf nu kun je deze flesjes hier bestellen!

Ervaring dr brown's

Ervaring Tanja, oprichtster Nutur 

"Toen mijn dochtertje last begon te krijgen van darmkrampjes ben ik zelf overgestapt op de Dr Brown's fles. Ik kon er de klok op gelijk zetten, ongeveer 20 minuten na het geven van voeding uit een fles, begon ze last te krijgen en was ze soms uren ontroostbaar. Mijn vriend kwam na onderzoek uit bij de Dr Browns' flesjes en bestelde ze direct. En.. het hielp echt! Ze veranderde weer in de vrolijke baby die ze altijd was.

Ik durf natuurlijk niet zeggen of het altijd zo goed helpt, maar ik ben door deze ervaring wel groot voorstander van de producten. Ik ben dan ook zeer verheugd dat we het assortiment nu ook op Nutur verkopen."

Het bekroonde ventielsysteem van Dr. Brown's

Bekijk ook deze video over het unieke ventielsysteem van de Dr. Brown's flesjes. 
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »