Aden en Anais

Over Aden en Anais

De producten van Aden en Anais worden gemaakt van hoge kwaliteit katoen mousseline dat van nature duurzaam, zacht en ademend is. Ideaal voor inbakerdoeken en veilig voor je baby.

Het merk Aden en Anais is opgericht door de Australische Raegan Moya-Jones. In 1997 verhuisde zij met haar man naar New York en raakte zij in 2003 zwanger van haar eerste kind. Omdat zij zelf is opgegroeid met de eeuwenoude traditie om baby's in te bakeren in katoenen mousseline doeken, wilde zij dit ook voor haar eigen kindje doen. Echter, op dat moment waren de enige beschikbare opties voor inbakerdoeken gemaakt van fleece, flanel of zware katoen. Hiermee was het idee voor Aden + Anais geboren. 

Katoen mousseline van Aden en Anais

Raegan introduceerde de eerste inbakerdoek van katoen mousseline in de Verenigde Staten in 2006. Het voordeel van mousseline is dat het duurzaam, licht en ademend is. Zo helpen mousseline inbakerdoeken bijvoorbeeld om oververhitting te voorkomen. Inmiddels is het assortiment van Aden en Anais uitgebreid met slabbetjes, dekens, slaapzakken, beddengoed en babykleding. De producten zijn verkrijgbaar in 65 landen wereldwijd en Aden en Anais is een echt lifestyle merk geworden. 

Veelzijdig en eenvoudig

De inbakerdoeken van Aden + Anais worden gemaakt van hoge kwaliteit mousseline en zijn super comfortabel voor je baby. De doeken zijn voorgewassen, blijven na het wassen keer op keer zacht en krimpen niet. Niet voor niets zijn deze doeken zeer geliefd bij ouders, verpleegkundigen en kinderartsen. Bovendien zijn de doeken zeer veelzijdig, zodat je ze gemakkelijk voor meerdere dingen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als spuugdoek, als lakentje, als dekentje over de kinderwagen of over het aankleedkussen

Veiligheid

Bij Aden en Anais is veiligheid 'top of mind'. Elk product wordt uitvoerig getest voordat het op de markt komt. Er worden geen ingrediënten gebruikt die agressief zijn voor de huid en er wordt altijd gestreefd om de meest veilige omgeving voor baby's te creëren.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »