Aden en Anais

Over Aden + Anais


De producten van Aden + Anais worden gemaakt van hoge kwaliteit mousseline, dat is een zeer licht, fijn en zacht weefsel van katoen. Het is van nature duurzaam en de open geweven stof is ademend. Ideaal voor inbakerdoeken en andere producten en het is veilig voor je baby.

Hoe het begon


Het merk Aden + Anais is opgericht door de Australische Raegan Moya-Jones. In 1997 verhuisde zij met haar man naar New York. In 2003 raakte ze zwanger van haar eerste kind.

Omdat zij zelf is opgegroeid met de eeuwenoude traditie om baby's in te bakeren in een katoenen mousseline doek, wilde zij dit ook voor haar eigen kindje doen. Echter, op dat moment waren de enige beschikbare inbakerdoeken gemaakt van fleece, flanel of zware katoen.

Hiermee was het idee voor Aden + Anais geboren. En in 2006 introduceerde Raegan Moya-Jones de eerste inbakerdoek van mousseline in de Verenigde Staten. Inmiddels zijn de producten verkrijgbaar in 65 landen wereldwijd en is Aden + Anais een echt lifestylemerk geworden.


Veilig, praktisch en gebruiksvriendelijk


Bij Aden + Anais is veiligheid 'top of mind'. Elk product wordt uitvoerig getest voordat het op de markt komt. Er worden geen ingrediënten gebruikt die agressief zijn voor de huid. Zo wordt er altijd een veilige omgeving gecreëerd voor je baby. De producten zijn praktisch en gebruiksvriendelijk, en zo haal je met Aden + Anais altijd het beste in huis je baby.

Inbakerdoeken


De inbakerdoeken zijn gemaakt van mousseline. Het voordeel hiervan is dat het duurzaam, licht en ademend is. De ademende werking zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur van de baby op een natuurlijke wijze geregeld blijft en verlaagt het risico op oververhitting.


De inbakerdoeken zijn gemaakt van hoge kwaliteit mousseline en zijn zacht en comfortabel voor je baby. De doeken zijn voorgewassen waardoor ze heel zacht zijn en ze worden na keer op keer wassen nog zachter. Ze krimpen niet. Het is niet voor niets dat deze doeken zeer geliefd zijn bij ouders, verpleegkundigen en kinderartsen.

De veelzijdige doek hoeft niet alleen gebruikt te worden als inbakerdoek, maar kan ook gebruikt worden als spuugdoek, als lakentje of dekentje, als bescherming tegen de zon over de kinderwagen, als doek op het aankleedkussen of als bedekking tijdens het geven van borstvoeding. 

De doeken zijn 120x120 cm en zijn verkrijgbaar in een verpakking met 1 doek, maar ook in een 2-, 3- of 4-pack. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende prints in diverse thema’s.


Daarnaast zijn er ook doeken verkrijgbaar die gemaakt zijn van bamboevezels. Deze zijn nog zachter dan de standaard inbakerdoeken.

Uitgebreid assortiment


Inmiddels is het assortiment van Aden + Anais uitgebreid met kleiner doeken van 70x70 cm, slabbetjes, dekens, slaapzakken en babykleding. Alle producten van Aden + Anais zijn gemaakt van mousseline of van bamboevezel en zijn herkenbaar aan de leuke en vrolijke prints in diverse thema’s. Kijk voor ons uitgebreide assortiment in de webwinkel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »