Biosolis

Het merk Biosolis biedt natuurlijke bio zonneproducten voor volwassenen en kinderen. Biosolis zonnebrand is gecertificeerd met het Ecocert keurmerk en vrij van schadelijke stoffen.

Over Biosolis

Het merk Biosolis biedt een mooie lijn bio zonneproducten voor volwassenen en kinderen. De producten van Biosolis bieden op milde en natuurlijke wijze bescherming tegen de zon. Met een zonnebrand van Biosolis zit je altijd goed! Biosolis producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van siliconen, paraffines en synthetische parfums. Daarnaast is het assortiment gecertificeerd met het Ecocert keurmerk en hebben alle producten een hoge waterresistentie.

Biosolis zonnebrand bevat minerale zonnefilters die gegarandeerd vrij zijn van nano-deeltjes. Hierdoor blijft het op de huid liggen en worden de zonnestralen als een spiegel gereflecteerd. In tegenstelling tot chemische zonnefilters zijn minerale zonnefilters hypoallergeen, vrij van hormoonverstoorders en duurzamer. Na het aanbrengen blijft er een dun wit laagje op de huid achter, maar die vervaagt snel dankzij de fijne structuur. Bovendien bevat Biosolis zonnebrand pure aloë vera gel die je huid beschermt en de juiste verzorging geeft.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »