DotBaby

De babyproducten van DotBaby zijn zeer stijlvol en passen bij een minimalistische stijl. Simpelweg tijdloos maar vooral ook mooi. Ze passen bij ieder interieur en hebben een rustige uitstraling. 

Een belangrijke reden voor Nutur om de zindelijkheidsproducten van het met DotBaby op te nemen in de collectie is het feit dat ze milieuvriendelijk geproduceerd zijn. De plaspotjes, toilettrainers en de opstapjes van DotBaby zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitskunststoffen die bovendien vrij zijn van schadelijke stoffen en ze zijn recyclebaar. Ze worden verkocht in een handig 3-in-een plaspotjes, zodat je minder producten hoeft aan te schaffen en je voor de zindelijkheidstraining van je peuter in een keer klaar bent.

 

 

 

Of ‘discreet’ en ‘tijdloos’, dat kan ook. Simpelweg mooi. De babyproducten van het Belgische merk DotBaby passen in elke kamer van elk huis en zorgen voor visuele rust. Alle producten zijn bovendien gemaakt van milieuvriendelijke, kwaliteitsvolle kunststoffen die geen schadelijke stoffen bevatten en recycleerbaar zijn. DotBaby houdt je ecologische voetafdruk klein, terwijl je oogappel groot wordt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »