Drink in the Box

Drink in the Box is een herbruikbaar drinkpakje en de vervanger van het wegwerppakje. Je bepaalt zelf de inhoud: beter voor je kinderen en beter voor het milieu!
Geen producten gevonden...

Over Drink in the Box

Drink in the Box is het nieuwe, betere drinkpakje en hét alternatief voor het wegwerppakje. Als vervanger voor het wegwerp drinkpakje is Drink in the Box veel gezonder voor kinderen én beter voor het milieu! 

Waarom Drink in the Box?

In wegwerppakjes zitten standaard veel suikers die kunnen leiden tot overgewicht, tandbederf en minder gezonde kinderen. Met Drink in the Box bepaal je als ouder zelf wat er in het pakje gaat en is het dus makkelijker om voor gezond te kiezen. Je kunt Drink in the Box bijvoorbeeld vullen met zelfgemaakte ijsthee zonder suiker of water waaraan je wat stukjes fruit toevoegt. 

En dat is niet alleen gezond, het ziet er ook nog eens feestelijk uit! Drink in the Box is namelijk verkrijgbaar in 4 vrolijke kleuren: blauw, groen, roze en oranje. Kinderen vinden het pakje super leuk, het heeft het vertrouwde formaat en je kunt het keer op keer herbruiken. Bovendien is schimmelgroei in wegwerppakjes niet zichtbaar omdat het pakje niet transparant is. Met de Drink in the Box heb je dit probleem niet.

Beter voor het milieu

Per jaar worden bijna 130 miljard wegwerppakjes weggegooid. Hiervan wordt slechts 24% gerecycled. Bovendien zijn deze wegwerp drinkpakjes heel moeilijk afbreekbaar: ze bevatten 6 lagen verpakking papier, kunststof en aluminium. Wist je dat de aarde er hierdoor maar liefst 300 jaar over doet om 1 wegwerppakje af te breken? 

Doordat je Drink in the Box kunt hergebruiken, verminder je veel afval in ons milieu. Het is gemaakt van het sterke materiaal Tritan en bevat geen BpA of Ftalaten. Daarnaast zijn de Drink in the Box drinkpakjes lekdicht en vaatwasmachine bestendig. Drink in the Box is handig voor onderweg en ideaal voor een afvalvrije lunch. 

Bij Nutur verkopen we Drink in the Box los, als duopack en als 4-pack.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »