ECOlunchbox

ECOlunchbox is een RVS broodtrommel en een veilig alternatief voor plastic. Handig om je lunch in te verpakken, goed voor het milieu en vrij van chemische stoffen.

Over ECOlunchbox

De roestvrijstalen broodtrommels van ECOlunchbox zijn een veilig alternatief van plastic. Het merk is opgericht in 2009 door de Amerikaanse Sandra Ann Harris. Gezien het feit dat veel mensen hun lunch in plastic verpakken, wilde Sandra graag een alternatief verzinnen. En zo ontstond ECOlunchbox: een duurzame, veilige broodtrommel.

De producten van ECOlunchbox

ECOlunchbox heeft verschillende bakjes en trommels waar je voedsel veilig in kunt bewaren. Alle producten van ECOlunchbox zijn vrij van plastic, BpA, PVC, vinyl en lood. Gezond voor mensen én voor het milieu! Voor vloeibaar voedsel zijn er bakjes met een siliconen deksel. Deze bakjes kun je namelijk lekdicht afsluiten. 

De ECOlunchbox wordt gemaakt van hoogwaardig RVS in een fabriek in Thailand. Deze fabriek is gecertificeerd voor uitstekende milieu- en arbeidsomstandigheden. Het roestvrijstaal is zeer duurzaam, goed bestand tegen deukjes en er wordt geen lak of coating gebruikt. Bovendien is het logo in het deksel geëtst, waardoor er geen stukjes vanaf kunnen komen.

ECOlunchboxen zijn wat ons betreft de ideale lunchbox!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »