Naty Luiers

Naty Luiers online kopen

 
Ga voor groen zonder aan kwaliteit in te boeten! Al meer dan 25 jaar geleden las de Zweedse Marlene Sandberg, bedrijfsadvocaat en moeder van twee zoontjes, een krantenartikel over het schadelijke effect van de wegwerpluier op het milieu.
 

ECO by Naty / Naty Luiers

 
Marlene ging de uitdaging aan en ontwikkelde een milieuvriendelijke wegwerpluier. Om succesvol op de markt te worden moesten deze luiers wel net zo goed functioneren als de allerbeste traditionele luier. Na meer dan vijf jaar van onderzoek en ontwikkeling, richtte zij in 1994 een bedrijf op; ECO by Naty, en ze bracht de eerste biologische afbreekbare, milieuvriendelijke luier op de markt.
 
Later volgde ook een lijn met babyverzorgingsproducten met onder andere vochtige doekjes en ecologische shampoo, badschuim, bodywash en bodylotion. Naast ECO by Naty babycare is er ook ECO by Naty Womencare met producten voor de vrouw, zoals milieuvriendelijke inlegkruisjes en maandverband.
 
Tegenwoordig is er ook babykleding van Naty op de markt, gemaakt van 100% biologisch katoen. Deze kleding is niet alleen groen, maar ook comfortabel, praktisch en het ziet er leuk uit.

Uit sterke ethische overtuigingen als het gaat om dierproeven, worden geen van de producten van ECO by Naty en Naty luiers op dieren getest.
 

Bij Naty komt de gezondheid van uw kind op de eerste plaats. Naty is van mening dat natuurlijke materialen bijdragen tot minder allergische problemen en huidirritaties en dat ze vriendelijker zijn voor uw baby. Baby’s zijn bijzonder gevoelig voor chemicaliën en die chemicaliën die in contact komen met de gevoelige huid van uw baby.

Dat is de reden waarom Naty eco luiers van Nature Babycare op basis van natuurlijke materialen gemaakt zijn, zodat uw baby gezond en gelukkig is. De absorberende pulp is afkomstig uit duurzaam gekapte Scandinavische bossen. Naty’s luiers zijn super zacht en doek-achtig die comfortabel zijn zonder concessies aan de bescherming te doen.


Naty wegwerpluiers
 

ECO by Naty bleef de afgelopen 20 jaar de luier perfectioneren door steeds minder niet-biologisch afbreekbare materialen te gaan gebruiken, maar wel de comfort en de kwaliteit van de luier te blijven behouden. Zo zijn de wegwerpluiers van Naty 100% chloorvrij en 100% GM-vrij. Zijn volledig ongebleekt, ze bevatten geen latex, parfum of TBT (trybutyltin) en ze zijn hypoallergeen. Er is geen plastic in de luiers verwerkt.
 
Naty gelooft dat de natuurlijke materialen zullen bijdragen tot minder irritaties van de huid en allergische problemen. Ze zijn vriendelijker voor uw baby. 

De plastic buitenlaag van de Naty luiers is vervangen door een biologisch afbreekbaar, natuurlijk materiaal, dat is gemaakt van maiszetmeel en cellulosevezels. Het materiaal kan goed ademen en is toch waterdicht. De absorberende laag bestaat uit chloorvrije cellulosepulp met superabsorberende korrels. De absorberende pulp is duurzaam gekapt en afkomstig uit de bossen van Scandinavië. De absorberende korrels verhoogt het absorptievermogen van de luier en hoeft u minder vaak de luier te verschonen bij uw baby. 

Naty luiers bevatten geen:

  • ftalaten
  • organotinverbindingen (MBT, DBT, TBT)
  • zware metalen, HCHO (formaldehyde)
  • colofonium
  • AZO-kleurstoffen
  • PVC en  andere milieuschadelijk stoffen 
  • chloorvrij (TCF)

Met de luierbroekjes (maat 5 en 6) kunnen kinderen de broekjes zelf eenvoudig omhoog trekken dankzij de scheurbare zijkanten en elastische zijkanten. 

De Naty luiers zijn verkrijgbaar in de maten:
 
 

De maten van Naty by Nature Luiers zijn als volgt opgebouwd:
 De wegwerpluiers van ECO by Naty hebben al diverse keurmerken en certificeringen ontvangen.
 
Naty by Nature Babyluiers heeft de volgende keurmerken en certificeringen kregen:Naty by Nature badschuim

Met de Naty by Nature bubbelbad 250 ml geniet je baby van een heerlijk, mild, schuimend badje. Het badschuim is zacht voor het babyhuidje, maar het is ook vriendelijk voor het milieu. Het is voorzien van het Zweedse ecokeurmerk. Dit badschuim zorgt voor heerlijke, luchtige belletjes in je badje. Naty by Nature Baby badschuim is hypoallergeen en bevat geen parfum, kleurstoffen of parabenen.
 
Het is vrij van alle stoffen die overgevoeligheid of irritatie kunnen veroorzaken en die kankerverwekkend zijn. Het is dermatologisch getest. De pH-waarde ligt dicht bij de pH-waarde van de huid en alle bestanddelen zijn biologisch afbreekbaar. Ook de fles is recyclebaar! 

Ambassadeur

Op de website van Naty kun je je aanmelden als ambassadeur van Naty. Daarbij gaat het niet om de producten, maar veel meer om het innemen van een standpunt en daarbij het verschil maken door producten te gebruiken die zowel voor je baby als voor het milieu goed zijn. Want elke ouder heeft het beste voor met hun baby, maar hoeveel ouders weten welke gevolgen de babyproducten hebben die te koop zijn? Door ambassadeur te worden helpt u mee met het informeren van ouders, om zo alle ouders de juiste keuze te laten maken wat betreft de babyproducten.

Ambassadeur worden is helemaal gratis. Als dank ontvang je hiervoor een ambassadeurscadeau. Je ontvangt exclusieve aanbiedingen en kortingen en je kunt je zegje doen.

 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »