Ergobaby

Ergobaby Draagzak Black/Camel 360°

Omschrijving Ergobaby Draagzak Black/Camel 360°

Met de Ergobaby Draagzak 360° heb je vier ergonomische posities om je baby te dragen: draagposities aan de voorkant-naar binnen gekeerd, voorkant-naar buiten gekeerd, op de heup en rug. Dit biedt een maximaal gemak voor elke ouder en comfortabele posities voor elke baby. De Ergobaby Draagzak 360° heeft een nieuwe, ondersteunende brede heupband en gevoerde schouderbanden. Deze banden verdelen het gewicht van je baby gelijkmatig en dat zorgt voor extra gemak. 

Dankzij de unieke, gestructureerde kuipstoel zit je baby altijd in een ergonomische houding. De beentjes uit elkaar en met de ruggegraat in een optimale "C" positie. De knieën zitten gelijk aan de heupen of erboven. De Ergobaby Draagzak bevat bovendien knoppen waarmee je als ouder de zitbreedte kunt aanpassen naar de grootte en de positie van je baby.  

Gestructureerde kuipstoel
Dankzij de gestructureerde kuipstoel zit je baby in alle 4 de posities ergonomisch, met de knieën gelijk aan of boven de heupen en de ruggegraat in een gebogen "C" positie. De zitbreedte kan aangepast worden naar de grootte en positie van je baby. 

Extra brede tailleband van klittenband
De comfortabele tailleband kan hoog of laag op de taille worden gedragen, afhankelijk van je voorkeur. Deze brede tailleband biedt bovendien extra ondersteuning aan de onderrug. 

Uitschuifbaar achterstuk
De Ergobaby Draagzak 360° heeft een uitschuifbaar achterstuk welke naar beneden kan worden gerold bij de positie voorkant-naar buitengekeerd of omhoog bij de naar binnengekeerde posities. Hiermee biedt de draagzak extra ondersteuning voor het hoofd, de nek en de rug van de baby. 

Gevoerde schouderbanden
In combinatie met de brede tailleband wordt het gewicht van de baby gelijkmatig verdeeld. Voor ouders zorgt dit voor maximaal gemak.

Slaapkap
De slaapkap biedt steun aan het hoofdje als je baby slaapt en beschermt tegen de zon. Daarnaast kun je de slaapkap gebruiken tijdens het voeden om meer privacy te creëren. Een van de meest favoriete functies van ouders!
 Kenmerken Ergobaby Draagzak Black/Camel 360°

  • Kleur: zwart/beige
  • Gemaakt van 100% katoen
  • 4 comfortabele posities om je baby te dragen
  • Je baby zit ergonomisch
  • Met maximaal comfort voor de ouders
  • Zitbreedte is verstelbaar
  • Brede tailleband en gevoerde schouderbanden
  • Slaapkap biedt steun aan het hoofdje en beschermt tegen de zon
  • Mag in de wasmachine gewassen worden

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Over het merk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »