Kinderwagens

Kinderwagens

Op deze pagina vind je kinderwagens. Wil je een kinderwagen online kopen, dan vind je daar hier meer informatie over. Een kinderwagen is onmisbaar als je een kind hebt. Voor een dagje uit, een boodschap doen of een mooie wandeling. Je kind kan prettig zitten en om zich heen kijken. Het is wel belangrijk dat de wagen goed stuurt en gemakkelijk te duwen is, zodat je als ouder niet het gevoel hebt te zwaar belast te worden. De buggy's van Elodie Details Stockholm zijn gemakkelijk in gebruik en praktisch. Wil je een kinderwagen online kopen, kijk dan hieronder voor meer informatie.

Gebruiksgemak Kinderwagens


Wat maakt de baby buggy van Elodie Details Stockholm zo makkelijk in gebruik? De grote wielen zorgen ervoor dat je soepel en eenvoudig over oneffen oppervlakken en stoepranden kunt rijden. De wielen zijn ook vast te zetten, wat handig is tijdens langere afstanden en op ruw terrein. De kinderwagen rijdt vlot en stuurt gemakkelijk. Het vernieuwde vouwmechanisme helpt mee om de buggy snel en simpel op te vouwen. Dat komt altijd goed van pas tijdens uitstapjes met de auto of zelfs reizen met het vliegtuig. Als je kind gaat slapen kun je de rugleuning bijna volledig plat leggen en ook de voetensteun is aanpasbaar. Schuif de kap uit als de zon schijnt, zodat je kind heerlijk kan slapen. Door het kijkvenster kun je een oogje op je baby houden. Ga je een buggy online kopen, dan is de kinderwagen van Elodie Details Stockholm een prima keuze.

Buggy: Aan alles is gedacht


De baby buggy is ook ontworpen met het oog op veiligheid. Je kind zit goed vast met een vijf-puntsgordel met schoudervullingen. Als je onderweg spulletjes nodig hebt kun je die kwijt in de grote mand. De speen, je sleutels of een knuffeltje kun je opbergen in een opbergvak. De Elodie Details baby buggy is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals met stippen, Bedouin Stories, Golden Grey en Graphic Grace. De wagen rijdt prima voor alle ouders, of je nu langer of wat kleiner bent. Wil je een buggy online kopen, dan heb je met de Elodie Details Stockholm de ideale buggy.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »