Dr Brown's fles

Dr. Brown's producten zijn ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown's. De flesjes hebben een uniek ventielsysteem waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het darmkrampjes vermindert.

Pagina 1 van 2


Dr. Brown's

De producten van Dr. Brown's zijn ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown's en hebben al meerdere malen diverse prijzen gewonnen. Zo heeft Dr. Brown's de prestigieuze Medical Design Excellence Award ontvangen en van 2004 tot 2009 maar liefst zes keer op rij de AMBY award. Dit is de Amerikaanse onderscheiding voor het beste babyproduct. 

Dr. Brown's drinkflesjes

De drinkflesjes van Dr. Brown's hebben een uniek ventielsysteem waarmee je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes voedt. De werking van dit ventielsysteem is wetenschappelijk aangetoond. Je baby heeft minder last van darmkrampjes en de vitamine C, A en E in de voeding blijven optimaal behouden. Daarnaast geeft het ventiel een positieve druk die voor je baby vergelijkbaar is met het geven van borstvoeding. 

Het is niet voor niets dat de Dr. Brown's drinkflesjes wereldwijd worden geadviseerd door artsen en veelgebruikt worden op kraamafdelingen. En niet geheel onbelangrijk: de flesjes bevatten geen BpA, PVC, lood of ftalaten.

Dr. Brown's fopspenen

De fopspenen van Dr. Brown's zijn door orthodontisten ontwikkeld, speciaal voor babymondjes in de groei. Dankzij het dunne ontwerp zijn de speentjes nauwelijks belastend voor het mondje. Er is minder zuigkracht nodig doordat de spenen een zuigvrij luchtkanaal hebben. Hierdoor ontstaat er niet veel druk op het gehemelte, wat fijn is voor je baby. Bovendien helpen Dr. Brown's fopspenen tandheelkundige problemen (zoals kruisbeet) te voorkomen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »