Jack 'N Jill

Jack 'N Jill maakt tandenpoetsen veilig én leuk voor kinderen


Het merk Jack N Jill is een familiebedrijf en het komt uit Australië. De producten van Jack N Jill zijn erop gericht om het tandenpoetsen veilig en zo leuk mogelijk te maken voor kinderen. De tandpasta is vrij van chemische stoffen en heeft een natuurlijke fruitsmaak. De tandenborstels en de verpakkingen van alle producten van Jack 'N Jill zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.De tandpasta's van Jack 'N Jill:

  • 100% veilig voor kinderen en baby's. Al vanaf de eerste tandjes. 
  • Vrij van fluoride en chemische stoffen
  • Heerlijk van smaak, door natuurlijke fruitsuikers 
  • Geen toegevoegde kleur, munt of suiker.
  • Minimale verpakking met een veiligheidssluiting en makkelijk te openen flip-top dop. Recyclebaar én BPA vrij!
  • EWG Skin Deep veiligheidsrating met waarde 0. Dit maakt hun product de meest veilige tandpasta voor kinderen vandaag beschikbaar op de markt!


De tandpasta bevat natuurlijke xylitol (van berken) om tandbederf tegen te gaan en biologische calendula om tandvlees te verzachten.
Ook veilig te gebruiken voor baby's.
 

De tandenborstels van Jack 'N Jill

Leuk en veilig de tanden van je kinderen poetsen doe je met deze tandenborstel van Jack 'n Jill. De figuurtjes op de tandenborstel en beker stralen je kind tegemoet. En als je wilt kan ieder kind een andere tandenborstel uitzoeken, want er zijn vier verschillende varianten verkrijgbaar. De nieuwe vriendjes van je kinderen heten dino, koala, hippo en bunny. 


De spoelbekers van Jack 'N Jill

Deze bekers zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen maïs. Ziet er niet alleen groen, duurzaam en vrolijk uit, dat is het ook. Het bevat geen BPA, geen ftalaten, geen weekmakers, geen plastics, geen chemische stoffen en is de beker versleten, dan mag ie op de composthoop. Want hij is biologisch afbreekbaar. 


WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »