Sebra

Over Sebra

Het Deense merk Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en de kinderkamer. In 2004 werd het bedrijf opgericht door Mia Dela. Toen Mia de kamer voor haar zoontje Gustav wilde inrichten, vond zij vrijwel geen items naar haar smaak. Aangezien Mia al jaren als ontwerper werkte, was het merk Sebra snel geboren. 

Sebra combineert modern design en innovatieve keuzes met oude vormen van handwerk, zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. 

Missie en visie

Sebra is een verantwoordelijk bedrijf, zowel sociaal als ecologisch. Een deel van de productie is biologisch en het bedrijf steunt goede lokale initiatieven in de landen waar de producten worden verkocht. Daarnaast creëert Sebra een goede werkplek waar individuele werknemers actief en op zinvolle werkwijze kunnen bijdragen aan het bedrijf. Hierbij is er voldoende ruimte voor ontwikkeling en erkenning. 

Service staat hoog in het vaandel bij het Deense merk Sebra. Zo heeft het bedrijf respect voor haar klanten en partners en hebben zij een hoge mate van klanttevredenheid. De producten van Sebra staan bekend om hun goede kwaliteit en functionaliteit en hun unieke design.

De waarden van Sebra

Bij Sebra staan een aantal waarden centraal. Zo wordt er gewerkt met passie: bij Sebra houden ze van wat ze doen en zijn ze blij met hun werk en werkplek. Het bedrijf is trots op haar producten en neemt hierin ook de verantwoordelijkheid. Zo zorgen zij ervoor dat de producten altijd voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Samenwerken en een innovatieve aanpak zijn belangrijk bij het bedrijf, waarbij er altijd met respect voor elkaar wordt gewerkt. Daarbij biedt Sebra altijd ruimte voor diversiteit en nieuwe ideeën.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »