Seepje 'Zomerse-vakantie-geur' Wasnoten (30 wasbeurten)

De Seepje schillen in deze verpakking wassen je kleren heerlijk schoon en zacht, én.. het flesje biologische etherische lavendelolie zorgt voor die heerlijke zomervakantie beleving!

Aantal wasbeurten: 30
Geschikt voor: wit, zwart, kleur, zijde en wol

Laat de natuur je was doen! Seepje is een 100% natuurlijk wasmiddel dat goed is voor jou én voor het milieu. Wij geloven in de kracht van de natuur, daarom wassen wij onze kleding met schillen van de Sapindus Mukorossi-vrucht. Deze schillen staan bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep af en maken zo de was heerlijk schoon. Ze zijn vrij van allergenen, volledig plantaardig en bevatten géén chemische stoffen. Daardoor zijn ze vriendelijk voor de huid.

Zo gebruik je Seepje Zomerse-vakantie-geur:
1. Doe 4 hele of 8 halve schillen in het waszakje.
2. Doe dit waszakje samen met de was in de trommel van de wasmachine.
3. Doe 10 druppels biologische etherische lavendelolie in het wasverzachterbakje
4. De schillen zijn in totaal 3 keer te gebruiken. Daarna gooi je ze gewoon in de tuin!

Het unieke is dat de Seepje schillen zowel de witte, zwarte en gekleurde, als de fijne was heerlijk schoon maakt en zacht voor de kleding is!

Iedere verpakking van Seepje bevat 150 gram Seepje schillen, samen met 2 katoenen waszakjes. Dat is goed voor 30 wasbeurten! Aan de verpakking Seepje Zomerse-vakantie-geur is 10ml etherische olie van Lavendel toegevoegd. Ben je nieuw met Seepje? Probeer dan deze enkele verpakking voor een rechtvaardige prijs en ervaar zelf hoe het werkt!

Tip! Gooi na het wassen de schillen niet direct weg. Je kunt deze namelijk in totaal 3 keer gebruiken. 

Weetje! De schillen verruimen de kledingvezels, wat het gebruik van wasverzachter overbodig maakt. Gunstig voor de portemonnee!

Inhoud 'Seepje Zomerse-vakantie-geur':

  • 150 gram Sapindus Mukorossi (bio èn fairtrade), 1 katoenen waszakjes (fairtrade) en 10ml etherische olie van Lavendel (bio).

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Over het merk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »