Ruilen & Retourneren

Hoe werkt het?

Voorzie het pakket van:

- Je naam
- Het ordernummer van je bestelling
- Welk(e) product(en) je wilt ruilen of retourneren
- De reden van het terug sturen (niet verplicht, maar dit stellen we wel op prijs)
- Welk ander product je wilt ontvangen of naar welk bankrekeningnummer (IBAN en BIC) wij het reeds betaalde bedrag kunnen terugstorten

- Frankering, pakket of brievenbuspost

Het Retouradres is:

Webshoporders tav: Nutur

Oostergracht 9, 3763 LX Soest

 

Voorwaarden

Voor het terugsturen van je aankoop gelden de volgende voorwaarden:

- Producten dienen in de originele verpakking en in dezelfde conditie geretourneerd te worden. Dit houdt in dat je het product niet gebruikt mag hebben.  

- Of een artikel gebruikt is, is ter beoordeling van ons. Wij weten namelijk als geen ander hoe onze artikelen er nieuw uitzien. Hiermee behouden wij ook het recht om geretourneerde producten te weigeren of slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij je hiervan altijd schriftelijk op de hoogte stellen.

- Producten met een houdbaarheidsdatum, zoals zonnebrand en babyvoeding mogen alleen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden.

- Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden.

 

Terugbetaling

Ook voor een terugbetaling geldt dat wij de producten eerst in goede orde moeten hebben ontvangen. Zodra dat is gebeurd zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugbetalen op jouw rekening/via de door jou gebruikte betaalwijze.

 

Download hier het modelformulier van herroeping.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »